• Log in om je aan te melden

    10 september 2024

    de Gasthuishoeve Jaarvergadering

    Graag nodigen wij jullie uit voor een bijzondere avond genieten bij de Gasthuishoeve in Sint-Oedenrode. Deze avond zal niet alleen in het teken staan van netwerken en het uitwisselen van ideeën, maar we houden ook onze jaarvergadering. Een perfecte combinatie van zakelijk en plezier!

    Uitnodiging Jaarvergadering: Een Avond Vol Plezier en Interactie!

    Beste leden,

    We nodigen jullie van harte uit voor onze jaarlijkse vergadering, maar dit keer gooien we het over een andere boeg! Geen stoffige cijfers en tabellen, maar een interactieve quiz vol met leuke vragen en interessante feitjes. Het belooft een avond vol plezier en verrassingen te worden met een interactieve Quiz:

    Ken jij de cijfers van Ondernemend Sint-Oedenrode en de feiten?
    Leer nieuwe dingen met onze spannende quiz.

    Programma van de avond:

    19:00 uur – Inloop

    19:30 uur – Start van de jaarvergaderingsquiz

    20:45 uur – Interview met de Gasthuishoeve

    21:15 uur – Netwerken

    Het belooft een dynamische avond te worden vol interessante gesprekken en vernieuwende inzichten. Niet alleen bespreken we de successen en uitdagingen van het afgelopen jaar, maar we richten onze blik ook op de toekomst. Wat zijn de kansen voor ondernemers in onze regio? Hoe kunnen we samen sterker staan? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens interactieve sessies waarin jouw input van grote waarde is.

    Na de formele vergadering is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje informeel verder te praten en nieuwe connecties te leggen. De ambiance van de Gasthuishoeve zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt, en het belooft dan ook een avond te worden die je niet wilt missen!

    Aanmelden voor deze inspirerende bijeenkomst kan eenvoudig via onze website. Zorg dat je erbij bent en mis deze kans niet om jouw stem te laten horen binnen het ondernemende netwerk van Sint-Oedenrode!

    Adres:
    De Gasthuishoeve
    Kremselen 2
    Sint-Oedenrode

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.