Disclaimer

Deze website is met zorg en aandacht samengesteld. Ondernemend Sint-Oedenrode verstrekt echter geen garanties voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de op deze website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle op deze website afgebeelde gegevens, waaronder teksten, foto’s, beeldmateriaal, geluid, logo’s en (handels)merken, zijn eigendom van Ondernemend Sint-Oedenrode of worden beschermd door auteursrechten of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is de gebruiker niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen of beschikbaar te stellen aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ondernemend Sint-Oedenrode.

Ondernemend Sint-Oedenrode accepteert geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade, rechtstreeks of indirect, ontstaan door het gebruik van deze website of van de de op deze website aangeboden informatie, hyperlinks en verwijzingen naar andere websites inbegrepen. Ook wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

Wij streven naar een toegankelijke en gebruiksvriendelijke website. Jouw ideeën, suggesties en aanvullingen worden door ons bijzonder op prijs gesteld. Zie hiervoor de gegevens onder contact.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.