• Log in om je aan te melden

  10 september 2024

  ‘t Zusje Jaarvergadering

  Graag nodigen wij jullie uit voor een bijzondere avond genieten bij ‘t Zusje in Sint-Oedenrode. Deze avond zal niet alleen in het teken staan van netwerken en het uitwisselen van ideeën, maar we houden ook onze jaarvergadering. Een perfecte combinatie van zakelijk en plezier!

  Programma van de avond:

  19:00 uur – Inloop

  19:30 uur – Start van de jaarvergadering

  20:45 uur – Rondleiding bij ‘t Zusje

  21:15 uur – Netwerken

  Dit is een uitgelezen kans om meer te leren over ‘t Zusje, direct in gesprek te gaan met de ondernemer en franchisenemer Roy Huijbers.
  Dit succesvolle concept en natuurlijk om uw netwerk binnen Ondernemend Sint-Oedenrode te versterken. We hebben plek voor maximaal 125 deelnemers, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van je plaats.We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en samen een inspirerende avond te beleven.

  ‘t Zusje

  ‘t Zusje is een Nederlands restaurantconcept dat bekend staat om zijn tapas-dinerervaring in een gezellige, huiselijke sfeer. Het concept draait om het aanbieden van onbeperkt tapas eten voor een vaste prijs, wat gasten de mogelijkheid biedt om gedurende de hele avond diverse kleine gerechtjes te proeven. Bij ‘t Zusje kunnen gasten genieten van een avondvullend tapasdiner waarbij ze onbeperkt kleine gerechtjes kunnen bestellen. De menukaart biedt een breed scala aan opties, van traditionele Spaanse tapas tot internationale kleine gerechten, waardoor er voor iedere smaak wat wils is. De inrichting van de restaurants is warm en uitnodigend, met een focus op comfort en gezelligheid. Dit creëert een intieme sfeer waarin gasten zich thuis voelen en op hun gemak kunnen genieten van hun maaltijd. ‘t Zusje is een populair keuze voor familiediners, groepsuitjes, en romantische avonden uit, mede dankzij de ontspannen sfeer en het uitgebreide assortiment aan smakelijke gerechten. Dit concept speelt in op de trend van shared dining, waarbij het delen van gerechten met elkaar centraal staat, en versterkt zo de sociale eetervaring.

  Roy Huijbers

  “Het klinkt misschien gek, maar het voelt alsof we een familiebedrijf zijn. Het is keihard werken, maar we hebben het ook zo ontzettend gezellig samen. Onze medewerkers zijn thuis bij ons, zijn écht op hun plek en maken onderdeel uit van onze ‘familie’. Heel bijzonder is dat.”

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.