• 12 september 2024
    Ondernemend Sint-Oedenrode:

    Rob van Kaathoven overleden

    Met grote verslagenheid hebben wij het nieuws vernomen van het overlijden van Rob van Kaathoven. Rob heeft zich jarenlang met veel passie en toewijding ingezet voor Ondernemend Sint Oedenrode, waarbij hij als bestuurslid in twee periodes een waardevolle bijdrage heeft geleverd. Zijn focus op duurzaamheid en zijn betrokkenheid bij jonge ondernemers waren inspirerend voor velen.

    Nog maar vorig jaar deelde hij zijn inzichten tijdens een boeiende lezing bij Startup Meierijstad, waar zijn enthousiasme en visie opnieuw een diepe indruk achterlieten. Wij zullen Rob herinneren als een bevlogen en toegewijde man die altijd het belang van de gemeenschap vooropstelde.

    Onze gedachten gaan uit naar zijn familie in deze moeilijke tijd. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe met dit immense verlies.

    Met oprechte deelneming,

    Het bestuur van Ondernemend Sint- Oedenrode

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.