• 06 oktober 2024
    Ondernemend Sint-Oedenrode:

    Succesvolle bijeenkomst van Ondernemend Sint-Oedenrode bij Brandweerpost Sint-Oedenrode


    Op maandag 1 oktober vond de maandelijkse bijeenkomst van Ondernemend Sint-Oedenrode plaats, deze keer op een bijzondere locatie: de Brandweerpost Sint-Oedenrode. Met bijna 70 aanmeldingen was er vooraf al veel interesse en bleek de avond een groot succes. De deelnemers kregen een unieke inkijk in de wereld van de brandweer en de uitdagingen waar de brandweerlieden dagelijks mee te maken hebben.

    Tijdens de bijeenkomst werd uitgebreid stilgestaan bij de opleiding tot brandweerman of -vrouw. Een belangrijk inzicht voor velen was dat er tegenwoordig vrijwel geen vrijwillige brandweerlieden meer zijn, zoals dat in het verleden wel het geval was. De avond was niet alleen leerzaam, maar bood ook een waardevolle oproep aan de aanwezigen: de brandweer is altijd op zoek naar locaties om te oefenen.

    Oproep: Oefenlocaties gezocht

    Deze oproep was specifiek gericht op het beschikbaar stellen van locaties voor verschillende soorten oefeningen, waarbij het niet alleen gaat om scenario’s met rook en vuur. De brandweer heeft namelijk ook oefenruimte nodig voor andere vormen van hulpverlening, zoals het redden van personen uit voertuigen of gebouwen.

    De avond werd afgesloten met vooruitblikken naar de volgende bijeenkomst op 12 november, waar Van de Ven Accountants gastheer zal zijn. Tijdens deze bijeenkomst zal tevens de kascontrole van Ondernemend Sint-Oedenrode plaatsvinden.

    Aanmelden voor leden & introducees is mogelijk via deze link

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.