• 08 oktober 2024
    Ondernemend Sint-Oedenrode:

    Restaurant Odille ontvangt Michelin Ster & De Beleving ontvangt wederom Bib Gourmand!

    Het bestuur van Ondernemend Sint Oedenrode feliciteert restaurant Odille van harte met het behalen van hun eerste Michelinster! Maandag 7 oktober, tijdens de horecavakbeurs BBB in Maastricht, werd dit geweldige nieuws bekendgemaakt. Restaurant Odille, gevestigd op de Markt in Sint-Oedenrode en geleid door eigenaren Casimir en Lotte Evens, kreeg deze prestigieuze erkenning ongeveer anderhalf jaar na de opening. Daarmee volgt Odille het gerenommeerde restaurant Wollerich op als sterrenzaak in Sint-Oedenrode.

    De Michelin-inspecteurs prezen Odille als een ‘serene zaak’ waar de tijd voor de gasten even stil lijkt te staan. Casimir en Lotte hebben samen met hun team een unieke sfeer weten te creëren, waarin gasten volledig op kunnen gaan in de culinaire ervaring. Chef-kok Casimir benadrukte in zijn reactie dat ze vooral hun eigen weg volgen: “Wij laten het bord spreken, dat is onze intentie.”

    Deze welverdiende Michelinster onderstreept het vakmanschap en de toewijding van Casimir, Lotte en hun team. Het bestuur van Ondernemend Sint Oedenrode is enorm trots op deze prachtige prestatie en ziet het als een verrijking voor het culinaire landschap van onze gemeente Meierijstad.

    Terwijl Odille schittert met een Michelin-ster, valt er ook voor De Beleving goed nieuws te vieren. Het restaurant van Ralf en Noortje Dirven is opnieuw geselecteerd voor de prestigieuze Bib Gourmand-lijst, inmiddels voor het negende jaar op rij.

    Deze onderscheiding wordt toegekend aan restaurants die uitblinken in het aanbieden van een driegangenmenu van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, met een uitstekende service. Voor De Beleving is dit een bijzonder moment, want dit jaar markeert tevens hun 20-jarig bestaan, een dubbele mijlpaal om trots op te zijn.

    Nogmaals van harte gefeliciteerd, Casimir, Lotte, Ralf en Noortje!

    Wij wensen jullie veel succes met het voortzetten van deze culinaire topkwaliteit.

    Bestuur Ondernemend Sint Oedenrode

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.