• 08 oktober 2024
    Ondernemend Sint-Oedenrode:

    Welk bedrijf wil jij bezoeken in 2025? Geef antwoord op 6 korte vragen

    Als lid van Ondernemend Sint Oedenrode speel jij een belangrijke rol in het succes van ons netwerk. Daarom vragen we jouw hulp! We hebben een hele korte enquête opgesteld met slechts 6 vragen om beter inzicht te krijgen in jouw wensen en ideeën voor ons programma in 2025.

    Geef je input

    Met jouw input kunnen we onze bijeenkomsten en activiteiten nog beter afstemmen op wat jij belangrijk vindt. Het invullen van de enquête kost je maar een paar minuten, maar jouw antwoorden kunnen een groot verschil maken voor de toekomst van ons netwerk.

    We willen dat Ondernemend Sint Oedenrode een plek blijft waar jij inspiratie opdoet, waardevolle contacten legt en kennis uitwisselt met andere ondernemers. Samen kunnen we ervoor zorgen dat 2025 een jaar vol kansen en verbinding wordt!

    Doe mee, laat je stem horen, en help ons verder te groeien.

    Klik hier om de enquête in te vullen:

    Enquête Ondernemend Sint Oedenrode.

    Alvast hartelijk dank voor je tijd en betrokkenheid!

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.