• Log in om je aan te melden

  11 april 2023

  Veilingavond bij Ons Thuys

  Op 13 juni 2023 vieren wij als vereniging ons 25-jarig jubileum.

  Een fantastische mijlpaal en dus tijd voor een groot feest! Om dit te kunnen realiseren organiseren we tijdens de ondernemersavond op 11 april aanstaande een ledenveiling.

  Veiling

  Tijdens deze avond zijn we te gast bij het onlangs heropende ‘Ons Thuys’ midden in het centrum van ons dorp. Na het officiële gedeelte start de veilingmeester met een slag van de hamer de veiling. De opbrengt gaat volledig naar de organisatie van het jubileumfeest op 13 juni (aanmelden is al mogelijk via deze link). Halen we meer op dan nodig? Dan besteden we dat bedrag aan een mooie blijvende herinnering voor het monumentale Damianenklooster.

  Kavel aanbieden

  Draag je onze vereniging een warm hart toe en wil jij een mooie kavel aanbieden? Een dienst of goederen; alles is hartstikke welkom! Stuur een mailtje met jouw kavel naar: info@ondernemendsintoedenrode.nl.

  Ons Thuys

  Ondernemer Mike van Rooij heropende afgelopen januari de deuren van eet- en borrelcafé Ons Thuys. Bij dit gezellige, authentieke eet- en borrelcafé kun je genieten van een menukaart met ruime keus van vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook aan de borrel is gedacht: keuze genoeg op de speciale bier- of wijnkaart. Daarbij kun je genieten van een heerlijke borrelplank.

  Locatie: Ons Thuys
  Adres: Heuvel 9, Sint-Oedenrode
  Ontvangst: 19:30 uur
  Start programma: 20:00 uur

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.