• Log in om je aan te melden

  14 november 2023

  Braveau

  Dinsdag 14 november: tijd voor een nieuwe ondernemersavond! Dit keer zijn we van harte welkom bij Braveau van Maartje Diks. Tijdens deze mooie avond krijgen we inzicht in het reilen en zeilen van de lunchroom én de bakery.

  Locatie:     Braveau Bakery
  Adres:        Heuvel 15b, Sint-Oedenrode

  Bij Braveau krijgen mensen met een beperking de kans om hun talenten te ontdekken en mee te draaien in de leukste horecazaak van Sint-Oedenrode. De kanjers staan met stip op één. Ze zijn met recht het hart van Braveau. Samen met het overige personeel vormen zij een hecht team.

  Braveau is breed; naast de lunchroom kun je er ook winkelen! In het shop-in-shop concept vind je allerlei leuke items, cadeaus en relatiegeschenken.

  De ondernemersavond begint bij Braveau Bakery aan de Heuvel. Na het plenaire programma sluiten we af met een gezellige netwerkborrel in de lunchroom op het Kofferen.

  Programma
  19.30 uur    Ontvangst
  20.00 uur   Opening door onze voorzitter & nieuwe leden op ‘het kratje’
  20.20 uur   Rondleiding Braveau
  22.00 uur.  Start netwerkborrel

  Aanmelden?
  Heb je interesse in een kijkje achter de schermen bij Braveau? Meld je dan nu aan, want vol = vol!


Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.