• Log in om je aan te melden

  20 februari 2024

  GUUS.Studio

  Bij een nieuw jaar komen vaak ook nieuwe voornemens. Daarvoor hebben we het perfecte bedrijfsbezoek voor de ondernemersavond op 20 februari: een inspirerend bezoek aan Guus.Studio! De bevlogen ondernemer Guus neemt jullie mee in zijn visie op gezond ondernemen, waarbij een fit lichaam en een sterke mindset centraal staan.

  Guus.Studio is meer dan alleen een sportschool; het is een plek waar mensen worden gestimuleerd om beter voor zichzelf te zorgen; sport fungeert als de basis voor een gezondere levensstijl. Zijn programma ‘Het Fundament’ heeft al meer dan 150 mensen geholpen om te transformeren naar een gezondere versie en dat ook vast te houden.

  Tijdens dit bedrijfsbezoek krijgen jullie de kans om kennis te maken met Guus en zijn inspirerende aanpak. Hij deelt zijn inzichten over hoe een gezonde levensstijl en een actieve mindset bijdragen aan succesvol ondernemen.

  Programma
  20.00 uur        Inloop LET OP! DIT IS EEN HALF UURTJE LATER DAN GEWOONLIJK!
  20.15 uur        Opening door de nieuwe voorzitter
  20.30 uur        Rondleiding
  21.00 uur        Netwerkborrel 

  Locatie
  Guus.Studio
  Handelsweg 25
  5492 NL Sint-Oedenrode

  Voor degenen die graag op de hoogte blijven van PSV, is er een scherm aanwezig om de webstrijd te kijken.

  Ledenvergadering & stemming statuten

  Tijdens de reguliere ondernemersbijeenkomst op 20 februari 2024 bij Guus.Studio worden twee items ter stemming ingebracht conform hetgeen in de huidige statuten is bepaald:

  • Aanpassing van de statuten, zoals die door SVN Notarissen zijn opgesteld, met hierin onder andere de nieuwe statutaire naam ‘Ondernemend Sint-Oedenrode’. Een exemplaar van de nieuwe (concept)statuten is bijgevoegd.
  • Wijziging contributie bedragen zoals die met ingang van het contributiejaar 2024 vanuit het bestuur zijn voorgesteld:
  • 0-4 personeelsleden € 185 per jaar
  • 5-10 personeelsleden € 235 per jaar
  • 11 of meer personeelsleden € 285 per jaar

  Praktische informatie:

  • De bedragen zijn exclusief omzetbelasting en met personeelsleden wordt het aantal werkzame personen bedoeld en geen FTE.
  • Deze contributieaanpassing is noodzakelijk om ook voor de toekomst een dekkende exploitatie mogelijk te maken.
  • Ten aanzien van punt 1 is een 2/3 meerderheid van de uitgebrachte stemmen vereist om in te stemmen met deze voorgenomen statutenwijziging.
  • Voor punt 2 moet er sprake zijn van een volstrekte meerderheid (de helft van de stemmen + één) van de uitgebrachte stemmen.

  Kun je 20 februari niet aanwezig zijn? Dan kun je een ander lid machtigen om jouw stem uit te brengen. Gebruik hiervoor het machtigingsformulier in de bijlage.

  We hopen een mooi aantal van onze leden te verwelkomen bij Guus.Studio.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.