• Log in om je aan te melden

  9 april 2024

  HUWA International BV

  Op dinsdag 9 april zijn alle leden van onze vereniging uitgenodigd bij HUWA International BV. Het is alweer 11 jaar geleden dat wij als ondernemersvereniging te gast waren bij HUWA, ondertussen heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een ijzersterk bedrijf waarbij er natuurlijk ook het een en ander is veranderd.

  Sinds begin jaren tachtig vervaardigt HUWA International BV de roestvrijstalen reparatieklemmen in eigen bedrijf in Nederland voor de gehele wereld. HUWA is naast één van de belangrijkste fabrikanten van roestvrijstalen reparatieklemmen ook de leverancier van roestvrijstalen inwendige reparatieklemmen, roestvrijstalen aanboorzadels, roestvrijstalen steunbussen, en meer.

  Ontdek het productieproces

  Speciaal voor de leden van Ondernemend Sint-Oedenrode opent HUWA International BV op dinsdag 9 april de deuren van hun prachtige pand (ruim 5000m2) aan de Kerkdijk-Zuid 11a in Sint-Oedenrode. Neem een kijkje achter de schermen, ontdek het productieproces en proost samen met de medewerkers van HUWA op de gezellige netwerkborrel.

  Programma
  19:30 uur        Inloop
  20.00 uur       Opening door de nieuwe voorzitter
  20.15 uur        Nieuwe leden op het ‘t kratje
  20.30 uur       Presentatie HUWA & rondleiding

  Locatie
  HUWA International BV
  Kerkdijk-Zuid 11a
  Sint-Oedenrode

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.