• Log in om je aan te melden

  12 september 2023

  Jaarvergadering in Café de Beuk

  Elk jaar op de tweede dinsdag van september trappen we als Ondernemend Sint-Oedenrode het nieuwe seizoen af. Daarnaast is het op dinsdag 12 september natuurlijk ook tijd voor onze jaarvergadering. We nemen je graag mee door de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden en kijken ook even kort vooruit!

  Dit jaar organiseren we de jaarvergadering bij Café de Beuk in Olland. De gezellige kroeg ligt aan verschillende fiets- en wandelroutes en is een plaats voor jong en oud. Of je komt voor een bak koffie met gebak, een smakelijke lunch, warme hap of gewoon een lekker drankje; iedereen is er van harte welkom! Ook is er ruimte voor feesten, barbecues of andere gelegenheden zoals deze jaarvergadering. Kevin en Myrthe Kuijs kijken uit naar onze komst!

  Praktische informatie

  19.30 uur:    
  Inloop

  Vanaf 20.00 uur:  
  Inleiding door voorzitter Rob Jansen
  Officiële jaarvergadering
  Presentatie Café de Beuk
  Netwerkborrel

  Locatie

  Café de Beuk
  Pastoor Smitsstraat 4
  5491 XN Olland

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.