• Log in om je aan te melden

  14 mei 2024

  Kantoorpark de Rooise Zoom

  Heb je altijd al eens willen binnenkijken in de torens aan de A50? Kantoorpark De Rooise Zoom nodigt al onze leden op 14 mei uit om een kijkje te komen nemen. Tijdens de ondernemersavond zijn alle drie de torens te bezoeken. Aansluitend volgt een gezellige netwerkborrel op de binnenplaats.

  Maar liefst vijf bedrijven openen hun deuren:
  iTapToo Drinks
  iTapToo helpt organisaties met hun transitie naar een duurzame en vitale werkomgeving, door innovatieve refillpoints te plaatsen waar medewerkers heerlijke verantwoorde frisdranken tappen.

  DSTNY
  Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloud-based bedrijfscommunicatie. Denk hierbij onder andere aan telefonie, secure internet en verschillende software integraties met CRM en ERP systemen.

  Meierij Accountancy & Advies
  Meierij Accountancy & Advies is de betrokken accountant voor ambitieuze ondernemers in het MKB die willen groeien.
  Met onze proactieve adviezen, gebaseerd op een actuele digitale administratie, maken wij in elke fase het verschil voor jouw bedrijf.

  Fruitcake
  Wij zijn Fruitcake. Gedreven developers die van uitdagingen houden en graag werken met nieuwe technieken. Als team met uiteenlopende personen en brede kennis gaan wij geen enkele (online) uitdaging uit de weg.

  Bright Accountants & Adviseurs
  Wij zijn Bright, jouw financiële partner. Samen bouwen we aan jouw toekomst met deskundig advies en een strakke, geautomatiseerde administratie. Dat is wat wij het liefste doen. Bij ons regel je eenvoudig jouw financiële zaken zodat jij tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is!

  Programma
  19:30 uur Inloop
  20.00 uur Opening
  20.15 uur Leden op het ‘t kratje
  20.30 uur Rondleidingen door de torens
  Netwerkborrel tot 23.30 uur

  Locatie
  Sluitappel 31-83
  5491 TS Sint-Oedenrode

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.