• Log in om je aan te melden

  10 oktober 2023

  Van der Vleuten Elektrotechniek

  Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging uit Sint-Oedenrode is al meer dan 60 jaar een professionele partner voor de levering, installatie, service en het onderhoud van elektrische installaties.

  Na ruim twee jaar is Van der Vleuten klaar met verbouwen! Eerst werd de binnenkant van het bedrijf compleet vernieuwd, gevolgd door de buitenkant van het pand. Op 10 oktober zijn de ondernemers van onze vereniging welkom voor een rondleiding door het vernieuwde bedrijf. Aansluitend is er natuurlijk ook ruimte voor een borrel.

  Duurzame organisatie
  De aanpassingen aan het gebouw zijn een grote stap richting een duurzamere organisatie. Ze zijn inmiddels volledig gasvrij, de gehele gevelbekleding is vernieuwd met isolerende sandwichpanelen, er hangt vernieuwde LED-lichtreclame en al het oude glas is vervangen door HR++ glas.

  Locatie:                      Van der Vleuten Elektrotechniek

  Adres:                        Nijverheidsweg 12, Sint-Oedenrode

  Inloop:                        19.30 uur

  Start programma:     20.00 uur 

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.