• 18 september 2023
  Giraffe Coaching:

  De Borgmolen is op zoek naar een pand!

  Binnen De Borgmolen werk ik als coach samen met een groep leuke en enthousiaste collega’s. Jaarlijks zien en helpen wij veel kinderen en hun gezinnen uit Sint-Oedenrode en omliggende gemeentes. Misschien heb je de naam al wel eens voorbij horen komen. De Borgmolen is een paraplunaam voor meerdere professionals die onder één dak samenwerken (dit zijn zzp’ers maar ook collega’s die in loondienst werken bij Praktijk Haans KaJo). Door de korte lijntjes en de expertise op verschillende vakgebieden, kunnen we veel kinderen en jongeren helpen met de hulpvragen die ze hebben.

  We zijn al lange tijd op zoek naar een nieuw pand. De laatste jaren zijn we gegroeid en we zoeken naar een pand met meer ruimte om verder uit te kunnen breiden en te voldoen aan de toenemende vraag. Echter nog belangrijker is dat het huidige pand aan de Philippusstraat vaak gebreken vertoond en het niet prettig (en soms ook niet verantwoord) is om te werken. In de kelder van het pand hebben we een grote spelruimte waar het erg vochtig is en waar de vloer regelmatig blank staat na een aantal dagen flinke regenval. Geen goede werkomgeving voor onze collega maar ook niet voor de kinderen die graag in haar spelruimte komen spelen.

  De eigenaar van het pand heeft al meerdere pogingen gedaan om het op te lossen alleen lijkt dit niet te lukken door de bouw van het pand en ook de ligging vlakbij bij de Molenwiel.

  We zoeken al langere tijd heel intensief naar een nieuw pand maar we hebben nog niets kunnen vinden wat geschikt is. Zeker met de wintermaanden weer in aantocht komt het besef dat we toch meer hulp moeten gaan zoeken vanwege de hoge urgentie die er speelt.

  Vandaar dit bericht. Wie heeft voor ons de gouden tip?

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.