• 13 december 2022
  Ondernemend Sint-Oedenrode:

  De nieuwe website is live!

  Het is zover; onze nieuwe website is live. Een aantal maanden geleden zijn we met Inkoppers gestart met een heel mooi traject; de nieuwe website. En daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: Ondernemend Sint-Oedenrode

  We zijn erg trots op het resultaat. De focus lag op een nieuwe identiteit waarbij we iedere ondernemer van Sint-Oedenrode aanspreken. Jong of oud, als starter of een oude rot in het vak; bij Ondernemend Sint-Oedenrode is iedere ondernemer (gevestigd of wonend) in rooi welkom!

  Alle leden ontvangen op woensdag 14 december een mail met inloggegevens voor de eigen ledenpagina. Daarmee is het mogelijk om je profiel compleet te maken, maar ook dingen te wijzigen.

  Met deze nieuwe website hopen we onze leden te stimuleren om andere ondernemers binnen Sint-Oedenrode op de hoogte te houden van ontwikkelingen, nieuws, evenementen en andere mooie gebeurtenissen. We bieden de leden van onze vereniging vanaf nu echt een plek om te delen, te inspireren, maar ook voor kennisuitwisseling.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.