• 15 januari 2024
  Vindkracht13 B.V.:

  Even voorstellen: Geert van der Heijden (Nieuwe Voorzitter Ondernemend Sint Oedenrode)

  Beste leden van Ondernemend Sint-Oedenrode!

  Met trots en enthousiasme neem ik de rol van (oud-)voorzitter van Rob Jansen over Mijn naam is Geert van der Heijden, geboren in Olland en de afgelopen 40 jaar omschrijf ik als een boeiende en enthousiaste reis. Na mijn studie in ‘s-Hertogenbosch en Antwerpen, ben ik werkzaam geweest in verschillende steden en locaties, waaronder Antwerpen (D1 vastgoed), Eindhoven (Driessen Autogroep) en Geldrop (Organisatie Groep Zuid). Tot voor corona vond ik mijn plek in Venlo en Alphen aan den Rijn bij Wolters Kluwer. Altijd met een focus op online marketing en sales binnen een fijne werkomgeving waar ik me kon ontwikkelen.

  Privé ben ik een trotse vader van drie prachtige kinderen: Julia (7 jaar), Rover (5 jaar) en de jongste telg Anna (10 maanden). Samen met Tamara kijken wij sinds 2018 uit op het prachtige Damianenklooster, waar onze vereniging het 25jarig jubileum vierde. Buiten mijn werk en gezin deel ik mijn passie voor auto’s, ben ik een fervent PSV-fan en ben ik hulptrainer bij de mini’s van Rhode. Naast trotse papa kenmerk ik mezelf als creatief, adrem, open voor verandering, ondernemend, ongestructureerd, spraakwaterval en een fantasierijke druktemaker.

  In 2010 ben ik de ondernemersweg ingeslagen en heb ik 100+ websites en online campagnes gebouwd en geoptimaliseerd onder de naam DevelopID. Gedurende de pandemie heb ik de sprong gewaagd en ben ik volledig zelfstandig gegaan en een nieuwe onderneming gestart genaamd; Vindkracht13 B.V. 

  Sindsdien ben ik fulltime ondernemer en met een compact team van professionals aangevuld met een schaalbare flexibele schil. Allemaal vanuit ons kantoor in Veghel. Elke maand ben ik te horen in De Bron Podcast, samen met Jeroen van de Sande.

  Als jullie nieuwe voorzitter wil ik behouden wat goed gaat en verbeteren waar mogelijk. Mijn doel is om de organisatie verder te professionaliseren en de belangen van de leden optimaal te vertegenwoordigen. Ik wil graag een brug slaan tussen de jonge leden en de leden die al langer meedraaien. De koers van Ondernemend Sint-Oedenrode streeft naar nog meer lokale betrokkenheid, groei in ondernemerschap en diversiteit in leden.

  Daarnaast wil ik de instroom van jonge ondernemers stimuleren en bedrijfsbezoeken organiseren die zowel inhoudelijk als gezellig zijn.

  Tijdens mijn termijn wil ik graag horen wat de leden uit de vereniging willen halen en met welk doel jullie lid zijn. Hoe duidelijker dit is, hoe waardevoller de vereniging kan zijn voor jullie, Sint-Oedenrode en ver daarbuiten.

  Ik hoop velen van jullie te ontmoeten tijdens de nieuwjaarsreceptie in Veghel of bij Guus.Studio op 20 februari.

  Laten we samen bouwen aan een bloeiende en verbindende gemeenschap!

  Met vriendelijke groet,

  Geert van der Heijden

  Voorzitter Ondernemend Sint-Oedenrode

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.