• 26 februari 2024 Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Inspirerende avond: op bezoek bij Guus.Studio

  Op dinsdag 20 februari verwelkomde het enthousiaste team van Guus.Studio ruim 60 leden van Ondernemend Sint-Oedenrode. Opvallend was het aantal jonge introducees die bij binnenkomst een ‘live-sportdemonstratie’ kregen.

  Zes actieve leden, die op dat moment met hun training bezig waren gaven de avond een energieke start. Al snel werd duidelijk dat jong en oud, fit of zwanger; iedereen van harte welkom is bij de studio, zolang je bereid bent aan zichzelf te werken om je doelen te behalen.

  Welkomstwoord & op ‘t kratje
  Na een welkomstwoord met de visie van de nieuwe voorzitter, Geert van der Heijden, volgde een bijna unaniem akkoord op de nieuwe statuten en tarieven. En dus was het al snel tijd voor twee nieuwe ondernemers: Stef van Lierop en Ans Habraken. Zij maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om hun bedrijf te pitchen vanaf het spreekwoordelijke kratje.

  Guus.Studio
  Vervolgens vertelde Guus over zijn unieke benadering van sport, coaching en events binnen een huiselijke sfeer. Zijn visie; ‘zoals je sport zo doe je alles’, kan door velen als confronterend en tegelijkertijd effectief worden ervaren. Inmiddels zijn er ruim 100 members bij Guus.Studio aangesloten die tweewekelijks komen sporten.

  De avond kreeg extra diepgang door het persoonlijke verhaal van Rob Laumen. Hij nam onze leden mee in zijn persoonlijke ondernemersreis, met daarbij de onschatbare hulp van Guus. De kwetsbaarheid en openhartigheid van Rob zorgde later op de avond voor vele waardevolle gesprekken tijdens de netwerkborrel.

  Volgend bedrijfsbezoek
  Het bedrijfsbezoek aan Guus.Studio was een groot succes en we kijken alweer uit naar het volgende bezoek op 12 maart. Dan zijn we te gast bij Martien de Louw, waar we hoogstwaarschijnlijk zeer exclusieve (oude) Mercedessen kunnen bewonderen. Aanmelden kan voor leden al via de agenda op de website.

  Aan alle leden van Ondernemend Sint-Oedenrode biedt Guus verblijvend een tryout aan. Meld je aan via https://www.guus.studio/contact.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.