• 12 september 2023 Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Jaarvergadering bij Café de Beuk: een terugblik

  Op dinsdagavond 12 september werden alle leden van Ondernemend Sint-Oedenrode vriendelijk ontvangen bij Café De Beuk in Olland voor de jaarvergadering van onze vereniging. De koffie, een koud biertje en een goed glas wijn stonden al klaar bij binnenkomst. We verzamelden op het overdekte terras, met een lekker warme houtkachel. De regen weerhield ons natuurlijk niet van een goede bijeenkomst.

  Terug- en vooruitblik
  De jaarvergadering werd geopend door voorzitter Rob Jansen. Naast een uitgebreide update van de laatste ontwikkelingen, was er volop aandacht voor gepasseerde events en de daarbij behorende financiën. Vervolgens stelde Daan van der Pasch zichzelf voor als nieuw bestuurslid en introduceerde Sas Evers over een splinternieuw programma speciaal voor onze vrouwelijke leden.

  Café de Beuk
  Nadat de nieuwste leden op het kratje stonden, was het laatste woord aan Kevin Kuijs om zichzelf en zijn prachtige horecazaak Café De Beuk voor te stellen. Waar Mythe hem ondersteunde; zoals altijd een sterk duo.

  Kevin gaf onze leden een rondleiding voor én achter de schermen. Hij liet zien dat de gasten naast een potje biljarten, ook bij Café De Beuk terechtkunnen voor lekker eten of het verzorgen van een feest. Dat laatste kan zowel in de skihut, op het overdekte terras en in het café zelf. Ondertussen werden onze andere leden verzorgd door de gastvrouwen van Café De Beuk, met lekkere drankjes en warme bitterballen.

  We kijken positief terug op een fijne bijeenkomst en bedanken Kevin en Myrthe voor hun gastvrijheid.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.