• 19 december 2023 Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Kerstborrel bij Rooice

  De kerstborrel van Ondernemend Sint-Oedenrode was dit jaar in de tent van RooIce, de perfecte setting voor de jaarafsluiting van onze vereniging. Toen onze leden binnen kwamen gedruppeld, waren de leden van Startersnetwerk Meierijstad er al. Zij voegden zich later bij ons, bij elkaar zo’n 200 ondernemers. Een mooie groep!

  Op deze avond stonden er maar liefst negen nieuwe leden op het kratje; Marloes Goossens, Richard Donkers, Theo Jansen, Rebecca van Kaathoven, Teuntje van de Wijdeven, Teun Leenderts, Willy van Berkel, Jan Kemps en Anneke Bekx. Ieder deed zijn of haar verhaal over hun bedrijf en wat ze als ondernemer dagelijks bezighoudt. Een mooie groep die meer dan welkom is als lid bij onze vereniging.

  Cheque Damianenklooster
  Voor het jubileum van Ondernemend Sint-Oedenrode eerder dit jaar werd geld ingezameld tijdens een succesvolle dienstenveiling. Gedurende de feestavond in juni werd bekend gemaakt dat het resterende bedrag aangeboden werd aan het Damianenklooster voor de aanschaf van een nieuwe haan bovenop het gebouw. Tijdens de kerstborrel was het zover; uit handen van het bestuur van Ondernemend Sint-Oedenrode ontving het Damianenklooster een mooie cheque van maar liefst € 1250,-!

  Nieuwe voorzitter!
  Na drie jaar voorzitterschap heeft Rob Jansen de hamer overgedragen aan onze nieuwe voorzitter: Geert van der Heijden. Tijdens zijn speech benoemde Geert dat hij alle leden binnenkort meeneemt in de plannen voor 2024; maar dat er tijdens de kerstborrel vooral gezellig geborreld mag worden om het jaar feestelijk samen af te sluiten. Daar was na het officiële gedeelte dan ook volop ruimte voor.

  Al met al een prachtige, gezellige en veelbelovende avond ter voorbereiding op 2024!

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.