• 13 december 2022 Ondernemend Sint-Oedenrode:

    Kerstborrel in de Knoptoren: nieuwe naam én website voor de BtB

    In de Knoptoren vond dinsdag 13 december de kerstborrel plaats van de BtB; een avond met een verrassende presentatie. In samenwerking met Inkoppers heeft de ondernemersvereniging hard gewerkt aan een nieuwe, frisse huisstijl én website. Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe naam: Ondernemend Sint-Oedenrode.

    “Als bestuur zijn we erg trots op het resultaat. De focus lag op een nieuwe identiteit waarmee we iedere ondernemer van Sint-Oedenrode aanspreken. Jong of oud, als starter of oude rot in het vak; bij Ondernemend Sint-Oedenrode is iedere ondernemer uit Rooi (gevestigd of wonend) welkom. Met deze nieuwe website hopen we onze leden te stimuleren om andere ondernemers binnen Sint-Oedenrode op de hoogte te houden van ontwikkelingen, nieuws, evenementen en andere mooie gebeurtenissen. We bieden de leden van onze vereniging vanaf nu écht een online plek om te delen, te inspireren, én kennis uit te wisselen”, zo laat het bestuur weten.

    Ook lid worden?
    Ben je ondernemer en denk je er over je aan te sluiten bij de leukste ondernemersvereniging van Rooi? Meld je aan via www.ondernemendsintoedenrode.nl. Ze verwelkomen je graag op een van de bijeenkomsten.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.