• 14 juni 2023
  Reboot-IT:

  Lid worden met jubileum

  Beste lezers,

  Wat was het gisteren een mooi feest ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van deze club waar ik nu deel van uit mag maken! Genoten van de locatie, het programma, de muziek, hapjes en drankjes. Maar wellicht het meeste heb ik genoten van de fijne en interessante gesprekken met diverse leden. Dank hiervoor!

  Graag maak ik dan meteen van de gelegenheid gebruik om me even voor te stellen:
  Mijn naam is Ruud Albers, Al vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de mogelijkheden van de digitale wereld. Ik weet nog goed wanneer thuis de eerste computer met Windows 95 kwam. Sindsdien is er veel veranderd. Het dagelijkse leven draait niet door zonder smartphone, internet, computer en noem maar op. Na geruime tijd in dienst te zijn geweest bij diverse ICT bedrijven, ben ik in 2023 gestart met mijn eigen bedrijf, Reboot-IT. Graag help ik je thuis, bij jouw bedrijf, of op afstand.

  Je kunt me vinden via www.reboot-it.nl en wie weet spreken we elkaar dan snel.
  Anders hoe dan ook op de volgende avond van Ondernemend Sint-Oedenrode.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.