• 13 december 2022
  TWAN Project Solutions:

  Mensen maken het verschil

  “Mensen maken het verschil” en als je positief tussen de ondernemende mensen zit, geeft ze aandacht dan krijg je energie terug. Met dat laatste doe ik iets de afgelopen jaren en zeker de laatste tijden..

  De jongeren zijn anders denkend, de ouderen moeten bepaalde gedachtes los laten en meegaand in deze transitie tijd. In Meierijstad, regio en heel Nederland staan we voor een hele grote uitdaging en moeten we samen doen. De huisvesting voor onze jongeren is een uitdaging, de doorstroom voor onze ouderen zit enigszins vast en voor de internationale werkzoekende kunnen we bijna geen huisvesting krijgen met de goede faciliteiten erbij. Stijgende financieringskosten, dalende koopprijzen, naderende economische recessie. Niet alleen rente en inflatie stijgen, ook energieprijzen en bouwkosten. De crisis wordt nog verergerd door leveringsproblematieken in de keten, personeelsbestand, overheidsingrijpen in de woningmarkt, stikstofproblematiek, energietransitie, geopolitieke onzekerheid.

  Er komt veel af op de vastgoedwereld. En Indoor en Outdoor comes together. Alles en iedereen is er druk mee bezig, gesprek van de dag en sommige processen duren echt veel te lang en zal moeten veranderen. Daarom nu tijd voor actie! Door platformisering in mijn netwerken heb ik de laatste jaren enorm veel tijd en energie gegevens aan onze mooie regio en fantastische mensen erom heen, verbindingen gecreëerd tussen deze mensen en altijd met Brabantse charmeoffensief. En waarom.. elkaar helpen, doen is een must en zeker nu.

  Heb buiten mijn core business sterk gemerkt dat de Energietransitie voor veel mensen en bedrijven een groot probleem is. Deze problemen los laten, anders mee omgaan, oplossingen creëren met kundige mensen om je heen en geweldig om te zien met wie je in contact komt. Door mijn verbindende communicatie capaciteiten met marketing en sales tools, met hulp van strategische- en technische denkers de koppen bij elkaar gezet en met doorpakkend vermogen hierin iets aan het creëren ben. Als je de problematiek inziet, omgaat met vertrouwenspartners, delen en vermenigvuldigen doet, hierin geclusterde tenders van maakt. Dan komen er andere gesprekken op tafel en kun je voor heel veel mensen zorgen dat men op hun budget minder uitgeeft en dat er positiviteit tussen de mensen komt.

  Dat kun je alleen maar doen als je in mensen gelooft die hierin ook iets willen doen voor hun omgeving en onze toekomst.

  “Together we make the difference”

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.