• 12 december 2022 Van Deursen Diervoeders BV:

  Nieuwe winkel geopend voor particulieren

  Harry en Ilse van Deursen zijn de derde generatie van Deursen. Het bedrijf is gestart net na de oorlog in 1945. Opa Van Deursen nam een stoommaalmolen over aan de Kerkdijk in Sint-Oedenrode. Hij ging graan malen voor de lokale boerenbedrijven. Eind jaren 50 werd het bedrijf verplaatst naar de Eerschotsestraat. Eind jaren 60 kwamen Jan en Toos van Deursen in het bedrijf. Naast voer kwamen er meer aanverwante producten, zoals kunstmest en zaagsel, in het assortiment.

  Per 1 jan 2000 ging Harry mee in het bedrijf aan de slag, in 2008 volgde Ilse. Het bedrijf groeide, het assortiment werd steeds breder en ook het team van medewerkers groeide.

  De beschikbare ruimte aan de Eerschotsestraat werd veel te klein. In 2015 is het bedrijf verplaatst naar de huidige locatie op bedrijventerrein Nijnsel. Het pand is geheel onderhanden genomen en recentelijk is de nieuwe winkel voor particuliere verkoop in gebruik genomen.

  Wat gebeurt hier zoal? Het bedrijf is opgedeeld in drie stukken: Power-Cal, van Deursen Diervoeders en van Deursen Dier en Tuin.

  Power-Cal verkoopt een hygiënepoeder voor gebruik in de veehouderij. Het een speciale kalksoort, die ingezet wordt bij melkkoeien, bij geiten en in de kraamstal bij pasgeboren biggen. Dit product wordt verkocht via een dealernetwerk in Nederland, maar ook in verschillende andere landen, zoals Denemarken, Spanje en Hongarije.

  Van Deursen Diervoeders levert (vooral bij veehouders) een ruim assortiment producten, op het gebied van voeding, strooisels, kunstmest, zout, kuilplastic en zaaizaden. Qua hoeveelheden varieert dit van 20 zakken tot volle vrachten, van zowel verpakt als losgestort materiaal.

  Van Deursen Dier en Tuin is het winkelgedeelte, waar voornamelijk verkoop plaatsvindt aan particulieren. We hebben een ruim assortiment voor paarden, honden, katten, kippen, knaagdieren en tuin. De winkel is 6 dagen per week geopend.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.