• 14 februari 2023 Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Odille en Kofferen: liefde voor creativiteit

  Ongeveer 100 leden van Ondernemend Sint-Oedenrode waren op dinsdag 14 februari te gast bij vijf collega-ondernemers die zich onderscheiden door creativiteit. Ondernemers met de ambitie om bijzonder en verrassend te zijn voor klanten, collega’s en concurrenten. 

  Gastvrouw Lotte Bloem en chef-kok Casimir Evens ontvingen de gasten in hun nieuwe Restaurant Odille aan de Markt 14 in Rooi. De plek waar Bram en Marloes Seegers, tot hun verhuizing naar de Borchgrave, Rooi en verre omgeving keurig in de kleren staken. Casimir en Lotte gaan er mensen verrassen met kookkunst van hoog niveau en culinaire creativiteit. De gezelligheid en professionaliteit tijdens deze avond zorgden alvast voor hoge verwachtingen.

  De avond werd ingezet met onderhoudende en inspirerende woorden van de voorzitter van Ondernemend Sint-Oedenrode, Rob Jansen en van CDA-wethouder van economische zaken Jan Goijaarts. Goijaarts schetste kort hoe Gemeente Meierijstad en het bedrijfsleven de communicatie over bedrijventerreinen, mobiliteit, duurzaamheid en wonen hebben opgezet. Met voor elk onderwerp een koppel bestaande uit een bestuurslid van POM en een wethouder met ambtelijke ondersteuning.

  In groepen werd het bedrijfsverzamelgebouw op de hoek van het Kofferen en de Emmausstraat bezocht. Dit pand heeft wat met letters, woorden en communicatie. Decennialang werd hier bij Drukkerij Van Lieshout immers de plaatselijke krant gedrukt. Nu zijn hier vier bedrijven gehuisvest, die zich bezig houden met communicatie: Maarten van Uittert van MRTN Sign verzorgt gevelreclame en belettering. Stijn Scheepers van Pixelfood maakt videoanimaties voor bedrijfs- en productpresentaties. Lieke van Casteren en Ruud van de Pol, Jouw Social Studio, verzorgen tekst- en beeldinhoud op sociale media ten behoeve van online marketing. Jarno Fransen van reclamebureau Inkoppers is vooral bezig met digitaal ontwerpen in de breedste zin van het woord; van huisstijl tot website. Allemaal hebben ze een goed verhaal.
  De bedrijfsbezoeken waren ook dit keer een goede aanzet voor onderling netwerken door de leden van Ondernemend Sint-Oedenrode. Een gezellige boel in de gastvrije ambiance van Odille waar, binnen een sfeer van ons kent ons, Rooise ondernemers tussendoor ook zakelijke kansen uitwisselden.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.