• 20 maart 2024 Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Ondernemend Sint-Oedenrode bezoekt de blinkende garage van Autobedrijf Martien de Louw

  Dinsdagavond 12 maart werden de leden van Ondernemend Sint-Oedenrode enthousiast ontvangen door Martien en Annemarie in hun prachtige zaak Autobedrijf Martien de Louw aan de Boskantseweg in Sint-Oedenrode.

  Martien en Annemarie waren goed voorbereid. Zo stonden er meerdere auto’s tentoongesteld, werden er rondleidingen verzorgd en was er volop uitleg over de producten waar Martien mee werkt. Ook de catering was dik in orde; van een lekkere kop koffie met een goede plak cake tot een borreltje en bitterballen, verzorgd door de kinderen én het team van Eetcafé Ons Thuys.

  Nieuwe bestuursleden gezocht!
  Voorzitter Geert van der Heijden opende de bijeenkomst en verwelkomde de groep lokale ondernemers. Hij vertelde over de plannen van de vereniging voor de rest van 2024 en deed een oproep in de zoektocht naar nieuwe bestuursleden.

  Op ‘t kratje
  Op het kratje stond Pim van Pim Smit Design. Hij vertelde over zijn creatieve brein, het proces van het bedenken van nieuwe projecten en producten. Als je zelf een idee hebt waar je niet helemaal uitkomt, mag je altijd contact opnemen met Pim. Hij denkt graag met je mee.

  Het verhaal van Martien
  Vervolgens was het woord aan Martien; hij nam de leden van Ondernemend Sint-Oedenrode mee in zijn ondernemersverhaal. Na 25 jaar werken voor Mercedes Benz, startte hij 10 jaar geleden zijn autobedrijf. Martien houdt zich bezig met onderhoud, reparatie, diagnose bij storingen, APK, airco, remvloeistof en alles wat nog meer met auto’s te maken heeft. Hiervoor gebruikt hij zijn specialisatie en voorliefde voor Mercedes-Benz.

  Met 25 soorten olie op voorraad en drie soorten koelvloeistof kan Martien zich zeker een universeel autobedrijf noemen. Ook scholen Martien en zijn team zich regelmatig bij met cursussen en trainingen, waardoor ze helemaal up-to-date blijven. Wat ons opvalt, naast de enorme kennis en passie die Autobedrijf Martien de Louw uitstraalt, is dat er erg netjes gewerkt wordt. De garage blinkt!

  HUWA International BV
  Op dinsdag 9 april, zijn we uitgenodigd bij HUWA International BV voor het volgende bedrijfsbezoek. Leden kunnen zich al aanmelden via de agenda van deze website.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.