• 18 oktober 2023 Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Van der Vleuten: een familiebedrijf met de focus op de toekomst

  De tweede dinsdag van de maand is traditioneel de ondernemersavond van onze vereniging. Dit keer, op 10 oktober, waren we uitgenodigd bij Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging aan de Nijverheidsweg in Sint-Oedenrode.

  Ongeveer 80 enthousiaste leden van onze vereniging werden door eigenaren Erwin Delisse en Daan van der Vleuten warm ontvangen. Met Daan staat inmiddels alweer de derde generatie aan het roer. De prachtige oude foto’s aan de muur houden de geschiedenis van het familiebedrijf nog altijd in ere.

  Antiek én modern
  In het volledig gerenoveerde pand werd de avond geopend door voorzitter Rob Jansen voor het officiële gedeelte van de presentatie. Gevolgd door een uitgebreide rondleiding langs de meest moderne ontwikkelingen. Toch werd de sfeer ook bepaald door de antieke technieken die her en der aan bod kwamen.

  Al snel werd duidelijk; de organisatie is helemaal klaar voor de toekomst. Allereerst door de focus op hoogwaardige ontwikkelingen in de markt; zoals de meest moderne elektrische installaties voor bedrijven in de vorm van domotica, alarmsystemen, keuringen en datacommunicatie. Daarnaast ook door steeds meer aandacht te besteden aan zonnepanelen en het opslaan van energie in verband met beperkingen op het elektriciteitsnet.

  Feestelijke afsluiting
  Door de open dag bij Van der Vleuten enkele dagen eerder, was de feeststemming nog duidelijk voelbaar. En terecht; wat een mooie transformatie heeft de organisatie doorgemaakt. De goed verzorgde avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Onze dank gaat uit naar Erwin en Daan voor de organisatie!

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.