• 14 februari 2024
  Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Op zoek naar het Roois Kratje!

  Het is tijd voor een unieke uitdaging!
  Ondernemend Sint-Oedenrode roept jullie op om deel te nemen aan de zoektocht naar het allereerste fysieke “Rooi’s kratje”!

   

  Waarom?
  Tijdens de bedrijfsbezoeken van Ondernemend Sint-Oedenrode krijgen (nieuwe) leden de kans om zich kort te presenteren op het befaamde en symbolische Rooi’s kratje.
  Zij willen nu de magie van dat kratje naar het echte leven brengen en streven naar een lokaal, duurzaam en stevige kratje van ongeveer 60x40x30 cm.

  Wat vragen ze van jullie?
  Help Ondernemend Sint-Oedenrode om een fysiek Rooi’s kratje te vinden of te creëren.
  Laat je ambachtelijke vaardigheden stralen in ontwerp of realisatie.
  Misschien staat er ergens een op zolder of in een werkplaats?

  Hoe kun je meedoen?
  Mensen die een Rooi’s kratje hebben gevonden of gemaakt, kunnen zich melden bij het bestuur van Ondernemend Sint-Oedenrode via mail of de website.

  Stuur je ontwerp in
  Mensen met het perfecte kratje of idee: meld je aan bij het bestuur van Ondernemend Sint-Oedenrode.

  Pitch-perfect!
  Leden die zich nog niet eerder hebben voorgesteld: dit is jouw kans om jezelf te laten zien en te vertellen waar je naar op zoek bent. Een korte, krachtige pitch is alles wat ze nodig hebben.

  ‘Laten we de creativiteit stromen zoals het water in De Dommel en het allereerste fysieke Rooi’s kratje tot leven brengen zodat de nieuwe leden het podium krijgen wat ze verdienen’, zegt het bestuur van de ondernemersvereniging enthousiast.

   

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.