• 12 juni 2024 Ondernemend Sint-Oedenrode:

    Succesvolle ZomerBBQ en uitreiking Jan Bekx award bij Grand Café Oud Rooij

    De jaarlijkse ZomerBBQ van Ondernemend Sint-Oedenrode is historisch gezien een van de best bezochte ondernemersavonden van de vereniging. Ook deze editie was erg goed bezocht en vond plaats bij Grand Café Oud Rooij, waar het mooie weer en de positieve sfeer zorgden voor een perfecte avond voor netwerken. Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de prestigieuze Jan Bekx award.

    Deze tweejaarlijkse onderscheiding is vernoemd naar Jan Bekx, gewaardeerde lokale ondernemer en medeoprichter van de vereniging. De prijs wordt toegekend aan een ondernemer die een significante bijdrage levert aan het ondernemerschap binnen Sint-Oedenrode. Ook dit jaar had het bestuur, samen met oud-winnaar John van der Velden, de uitdaging om uit de voorselectie een winnaar te selecteren. Met bijna unanieme stemmen werd Arent van Dijk gekozen, wiens toewijding aan onder andere Startup Meierijstad en Hospice Dommelrode hem niet alleen een staande ovatie opleverde, maar ook de welverdiende erkenning.

    Arent van Dijk, voormalig voorzitter en een gepassioneerde aanjager voor de gemeenschap, heeft zijn hart op de juiste plaats en zijn jarenlange inzet is een inspiratie voor velen. “Het is een enorme eer om deze award te ontvangen” zei een zichtbaar ontroerde Van Dijk.

    Na een succesvolle avond gaat Ondernemend Sint-Oedenrode nu een korte zomerpauze in. De activiteiten worden hervat op 10 september bij ‘t Zusje, waar de jaarlijkse cijfers op een interactieve manier besproken zullen worden middels een quiz. Leden kunnen zichzelf en introducees inschrijven via de website van de vereniging.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.