• 15 november 2023
  Inkoppers:

  Uitnodiging Dag van de Ondernemer – 17 november 2023

  Op 17 november 2023 is het de landelijke “Dag van de ondernemer”. Gemeente Meierijstad is trots op haar ondernemers en wil al haar ondernemers bedanken voor hun inzet. Daarom worden op deze dag worden twee activiteiten georganiseerd.

  Bijeenkomst Cybercrime

  Cybercrime voelt voor veel ondernemers als een ‘ver van je bed show’. Helaas is de realiteit anders. Ervaringsdeskundige Xander Koppelmans weet daar alles van. Zijn bedrijf werd gehackt. Hierdoor kwam zijn bedrijf in de problemen, dusdanig dat hij het niet meer te boven kwam. Zijn eerlijke verhaal maakt duidelijk dat het iedereen kan overkomen. Bas Goddrie vertelt namens het PVO Brabant-Zeeland wat je kunt doen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt. Handige tips en tricks die je dezelfde dag nog kunt toepassen binnen je bedrijf. Zorg dat je weerbaar wordt tegen cybercrime en sluit aan bij deze lezing!

  Lunch-ommetje Nijnsel
  Om vitaliteit van werknemers te stimuleren, wil gemeente Meierijstad korte lunchwandelingen op en rondom de bedrijventerreinen realiseren. In Nijnsel is een pilot opgestart. Wethouder Jan Goijaarts nodigt u als ondernemer van harte uit voor een presentatie over vitaliteit voor werknemers, met aansluitend de opening van Lunch-ommetje Nijnsel. Ook werknemers zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

  Tijdstip en locatie
  Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 november 2023, van 09:00 uur tot 12:30 uur in Zalencentrum De Beckart, Oude Lieshoutseweg 7, in Nijnsel.

  Aanmelden
  Vooraf inschrijven voor deze bijeenkomst is nodig. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van het programma bij te wonen. Meld je aan via onderstaande link.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.