• 01 november 2023
  Van Kuringe Adviesgroep:

  Van Kuringe Verbouwt!

  Na jarenlang overleg is het dan eindelijk zover: de verbouwing van ons bedrijfspand in Sint-Oedenrode is gestart.  Van een ambitie om werknemers te inspireren en innoveren rondom het thema duurzaamheid, naar een droomproject in uitvoering! Met een ligging te midden van het centrum, de uitgestrekte natuur, grenzend aan de Dommel en diverse uitvalswegen vraagt het kantoorpand om een nieuwe duurzame uitstraling.

  Toekomstbestending

  Duurzaamheid betekent voor VKA het gebruiken van elementen die geproduceerd of verkregen zijn op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast. Een andere perspectief is het borgen van duurzame inzetbaarheid van diens werknemers. Duurzaamheid betekent voor ons het creëren van een veilige, gezonde en vitale werkomgeving zodat wij en de natuur optimaal kan worden ingezet.

  Vitaler werken

  Onze werkomgeving moet vitaliteit omarmen. Hierin staan bewegen en natuur centraal. Voldoende beweging heeft een positieve invloed op het afweersysteem van een werknemer en verlaagd het risico op depressie en vermoeidheidsklachten. Groen maakt blij, verhoogd de prestatie, maakt mensen vriendelijker, kalmer en minder moe. Alleen al kijken naar natuur heeft meetbare rustgevende effecten. Kan de werkgever middels de werkomgeving de werknemer stimuleren om meer te bewegen en op te laden tijdens het werk? Ons antwoord: Ja!

  Voor dit project werken wij samen met lokale ondernemers en relaties uit ons klantbestand. Wij gunnen onze lokale ondernemers onderdeel te zijn van dit project.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.