• 11 april 2023 Ondernemend Sint-Oedenrode:

    Veilingavond bij Ons Thuys: flink bedrag voor jubileumfeest

    Veilingmeester Twan van der Linden haalde dinsdagavond alles uit de kast in café Ons Thuys. Daar vond een bijzondere veiling plaats, georganiseerd door ondernemersclub Ondernemend Sint-Oedenrode. 

    Voor sommigen is dat misschien nog even wennen, maar dat is de naam van wat voorheen BtB Sint-Oedenrode was. Die vereniging bestaat dit jaar 25 jaar en eerder kondigde het huidige bestuur via DeMooiRooiKrant al een groots jubileumfeest aan. In datzelfde artikel werd het idee van een veiling ook uitgelegd. Een veiling die geld in het laatje moest brengen om het feest te kunnen bekostigen.

    Super druk was het dinsdag niet, maar wel druk genoeg om er een geslaagde avond van te maken. Er werd driftig geboden op tientallen kavels, geschonken door Rooise ondernemers. Uiteindelijk werd een flink bedrag van 10.000 euro opgehaald. Het blijft dus zeker niet alleen bij een setje slingers wanneer in juni het Damiaanklooster aan de Schijndelseweg wordt benut om feest te geven.

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.