• 21 september 2023
  Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Vrouwelijke ondernemers gezocht!

  Wist jij dat ruim één vijfde van de leden van onze ondernemersvereniging vrouw is? Ondernemende vrouwen met hun eigen wijsheid, visie en kracht. Toch hebben we nog nooit een vrouwelijke voorzitter gehad! Het wordt tijd dat wij, vrouwelijke ondernemers op gaan staan.

  Omdat de man gemiddeld genomen gericht is op het blussen van branden en vrouwen op het voorkomen ervan, haalt de man vaker de krant. En doordat ze de krant halen groeit hun zelfvertrouwen. Geen wonder dat de man zijn hand opsteekt omdat hij denkt dat hij het wel kan. Terwijl de vrouw bedenkt welke ervaring ze eerst moet opdoen, voordat ze zich meldt.

  Wij roepen jullie op om je nu te melden! Wij weten allang dat jij van toegevoegde waarde bent. En daarom zien we je graag als deelnemer in ons programma “In de voetsporen van Oda”. Samen gaan we aan de slag om een beter beeld van onszelf en onze talenten te krijgen. Zo gaan we samen ons ondernemerschap in Rooi verstevigen (en wellicht zelfs uitbreiden). Meer informatie of gelijk aanmelden? Stuur een bericht naar Daan van der Pasch – Wijnzinnig, Sas Evers of Tatjana Schreuder.

  Onze bijeenkomsten staan op de volgende data gepland:

  • Januari/februari  Sessie 1:   De Me.scan
  • April/mei  Sessie 2:   New Female leadership
  • September  Sessie 3:   Wat leren we van “de man”?
  • November  Sessie 4:   Ondernemen in Rooi

  Ook zoeken we ondernemende vrouwen die samen met ons dit programma gaan opzetten. Met een tweetal geef je dan één van de vier bijeenkomsten vorm. Valt mee, toch? Word jij hier net zo enthousiast van als wij? Dan horen we graag van je!

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.