• 13 december 2022
  Wijnzinnig!:

  Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd! De tweede week van juli zijn we verhuist naar een nieuwe wijnzinnige plek. Onze nieuwe vestiging is op de Ambachtsweg 1 in Sint-Oedenrode (het industrieterrein van Nijnsel). We hebben deze keuze gemaakt omdat we jou, als klant, op deze nieuwe plek kunnen ontvangen. Je kunt er wijn proeven, relatiegeschenken bekijken en je bestelling ophalen.

  Organiseer je binnenkort een feest en wil je graag eerst de wijnen proeven die je besteld? Wil je een belevenisvolle wijnproeverij boeken, maar eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Wil je een cadeaupakket of Kerstpakket op maat laten samenstellen? Dit kan allemaal op onze nieuwe locatie!

  Uiteraard is onze nieuwe locatie ook klimaat gecontroleerd én met zonnepanelen op het dak, zodat onze zuivere wijnen van hoge kwaliteit blijven én duurzaam bewaard worden. Wij zijn er iedere dinsdagavond tussen 19.30 – 20.30 uur en iedere donderdagmiddag tussen 15.00 17.00 uur. Wees welkom!

  Op de foto’s is te zien in welke positie we zijn gestart. Inmiddels is onze opslag/showroom verandert in een belevingsruimte.

   

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.