• Log in om je aan te melden

  9 mei 2023

  Groenewoud Gas en het Verdi Ontdeklab

  Op dinsdag 9 mei organiseren we een hele mooie ondernemersavond bij Neovito in Sint-Oedenrode. We zijn te gast bij Groenewoud Gas en het Verdi Ontdeklab; twee bedrijven met een missie!

  Locatie:
  Neovito

  Adres:
  Eversestraat 11, Sint-Oedenrode
  GroeneWoudGAS wordt bezocht middels de inzet van een bus tussen beide locaties.

  Aantal:
  Maximaal 100 deelnemers

  GroeneWoudGAS

  Wist je dat mest van koeien erg waardevol kan zijn? GroeneWoudGAS maakt van de dagverse mest van achttien lokale melkveehouders nieuwe producten als groen gas, bodemverbeteraars, kunstmestvervangers en zelfs isolatiemateriaal voor de bouw.

  Alle huishoudens in Sint-Oedenrode gebruiken het groene gas van GroeneWoudGAS. Dit zorgt voor minder uitstoot van CO2, methaan en stikstof, en er is aanzienlijk minder kunstmest nodig. Ondernemer Frank van Genugten, door de provincie Noord-Brabant beloond met een AgriFoodPluim, laat graag zien hoe hij te werk gaat.

  Verdi Ontdeklab

  Onderwijsvereniging Verdi heeft met innovatief onderwijs in het achterhoofd het Ontdeklab opgericht. Via ontdekken, onderzoeken en ontwerpen willen ze kinderen al vanaf jonge leeftijd motiveren om een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving.

  Met een interactieve bijeenkomst laat Koen Broeren, Leerkracht hybride leren bij Verdi, tijdens de ondernemersavond zien hoe zij kinderen voorbereiden op de toekomstige, veranderende samenleving. Ze hopen hiermee niet alleen te inspireren, maar wellicht ook nieuwe input op te halen. Een win-win voor iedereen.

  Programma

  19.30 uur
  Ontvangst

  20.00 uur
  Opening door onze voorzitter & nieuwe leden ‘op het kratje’

  20.20 uur
  Leden gaan gesplitst naar de eerste bedrijfsbezoeken

  21.10 uur
  Wisseling van de groepen

  22.00 uur
  Start netwerkborrel

   

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.