• 15 april 2024 Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Een succesvolle ondernemersavond bij HUWA International BV

  Op dinsdag 9 april waren de leden van Ondernemend Sint-Oedenrode te gast bij HUWA International B.V. De avond had een geweldige opkomst: zo’n 110 ondernemers zagen het dagelijkse reilen en zeilen van één van de grootste organisaties van Rooi.

  HUWA International BV is wereldwijd één van de belangrijkste fabrikanten van roestvrijstalen reparatieklemmen, welke in eigen bedrijf in Nederland worden geproduceerd. Tijdens de ondernemersavond waren maar liefst 25 werknemers aan het werk, speciaal om te laten zien hoe deze producten worden vervaardigd. 

  Het officiële gedeelte
  Tijdens de opening van de avond besteedde voorzitter Geert van der Heijden opnieuw aandacht aan de zoektocht naar nieuwe bestuursleden voor de vereniging: Ben jij een financieel-, communicatief- of organisatorisch talent en zie je een bestuursfunctie bij onze vereniging wel zitten? Meld je dan bij onze voorzitter! 

  Vervolgens was het tijd voor nieuwe leden die plaatsnamen op ’t spreekwoordelijke kratje. Andy van de Vossenberg (Axxy), Ruud Albers (Reboot-IT) en Niels van Zutven (CADline) introduceerden hun organisaties met hun persoonlijke ondernemersverhaal. 

  Succesvolle avond
  En toen was het woord aan Twan van Heesch; hij gaf een uitgebreide introductie van HUWA International voordat alle leden in groepen door o.a. mede-eigenaren Luc en Hein van de Warenburg werden rondgeleid. Paul Hellings, bestuurslid van Ondernemerd Sint-Oedenrode en mede-organisator van het event: ‘Ik wist vooraf dat deze avond een succes ging worden. HUWA behoort tot de grotere bedrijven in Sint-Oedenrode en zoekt actief de samenwerking op met andere lokale ondernemers. Ondanks dat wisten veel Rooienaren niet wat HUWA precies produceert en daar is nu verandering in gekomen!’ 

  Twee events tot de zomer
  Tot de zomervakantie volgen er nog twee bijeenkomsten van onze vereniging; op 14 mei zijn we te gast bij Kantoorpark de Rooise Zoom langs de A50 en op 11 juni is de jaarvergadering met zomerbarbecue bij Lindenhuys Logies aan de Lindendijk. Als lid kun je jezelf al aanmelden via de agenda op deze website. 

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.