Samen verenigd

Giraffe Coaching

Updates

  • 18 september 2023 Giraffe Coaching:

    De Borgmolen is op zoek naar een pand!

    Binnen De Borgmolen werk ik als coach samen met een groep leuke en enthousiaste collega’s. Jaarlijks zien en helpen wij veel kinderen en hun gezinnen uit Sint-Oedenrode en omliggende gemeentes. Misschien heb je de naam al wel eens voorbij horen komen. De Borgmolen is een paraplunaam voor meerdere professionals die onder één dak samenwerken (dit […]

    Bekijk bericht

Sas Evers

Neem contact op

Branche

Zorg

Over

Coaching voor kinderen vanaf 9 jaar, jongeren en ouders Herken je je hierin? Mijn zoon of dochter: heeft iets heftigs meegemaakt barst snel in tranen uit is angstig piekert veel is snel overprikkeld is gespannen en gestrest is somber is bang om fouten te maken heeft moeite met veranderingen zit niet lekker in zijn/haar vel In ons gezin: is het vaak helemaal niet meer gezellig praten we niet (meer) met elkaar wil ik graag verandering, maar ik weet niet hoe Je hoeft het niet alleen te doen. Neem contact op, dan kijk ik met jullie mee. Fijn om elkaar te ontmoeten! --- Giraffe? De naam Giraffe komt uit de Geweldloze Communicatie. Deze manier van praten zorgt voor meer verbinding en minder conflicten. Ik heb in mijn eigen gezin ervaren hoe fijn dat is en laat je er graag mee kennismaken. Daarnaast werk ik graag met EFT; een manier om trauma’s uit het verleden op te lossen en de ‘last die je met je meedraagt’ te verlichten. Tot slot biedt Giraffe Coaching ook workshops en trainingen aan voor ouders en onderwijs. Neem gerust contact op, leuk om van je te horen!

Adres

Philippusstraat 1b
5492 DB
Sint-Oedenrode

Contactgegevens

T0627235351
EStuur e-mail
WBezoek website
KvK 68398174

Volg ons

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.