Samen verenigd

HKB

Updates

 • 21 februari 2024 HKB:

  In maart €25.000 SLIM subsidie voor het ontwikkelen van je bedrijf

  In maart zijn de aanvraagpoorten voor de SLIM subsidie weer open. Voor de strategische planning van je bedrijf, kan het nuttig zijn om eens in de zoveel tijd inzichtelijk te krijgen wat deze veranderingen betekenen voor je organisatie en je medewerkers. Een budget van €25.000 om een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan te maken voor je […]

  Bekijk bericht
 • 12 december 2023 HKB:

  Hoe voer je een gesprek met medewerkers over vitaliteit?

  Steeds vaker krijg ik de vraag: Hoe krijg ik vitale medewerkers en hoe begin ik hierover? Een handige leidraad is te vinden op MijnPositieveGezondheid.nl  Hier kun je gratis een vragenlijst invullen die inzicht geeft. Een prima tool om bewustwording te creëren. Tevens is het spinnenweb een prima leidraad om mee te nemen in een ontwikkelingsgesprek.

  Bekijk bericht
 • 06 februari 2023 HKB:

  Tips om werknemers binnenboord te houden

  Een op de vijf werknemers wisselde vorig jaar van baan (Bron UWV). Weet jij wat belangrijk is om werknemers duurzaam binnenboord te houden♻️? Er zijn een aantal factoren waar je geen invloed op hebt. Weet jij wat nodig is en waar je wel invloed op hebt ✅? Om een begin te maken, hoe ben jij […]

  Bekijk bericht

Mariëlle Koenen

Neem contact op

Branche

Bedrijfskundig advies

Over

Ik help MKB ondernemers met het neerzetten van een veerkrachtige, lerende en overdraagbare organisatie. Het persoonlijke verhaal van de ondernemer en zijn ambities, zijn mijn vertrekpunt. Na een grondige analyse wordt een stip op de horizon gezet. Een concreet plan op posterformaat vormt de basis. Het doel; met meer rust, rendement en plezier ondernemen.

Adres

Pastoor Hackenstraat
5491CE
Sint-Oedenrode

Contactgegevens

T0651825742
EStuur e-mail
WBezoek website
KvK 82629013

Volg ons

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.