Samen verenigd

TWAN Project Solutions

Updates

  • 13 december 2022 TWAN Project Solutions:

    Mensen maken het verschil

    “Mensen maken het verschil” en als je positief tussen de ondernemende mensen zit, geeft ze aandacht dan krijg je energie terug. Met dat laatste doe ik iets de afgelopen jaren en zeker de laatste tijden.. De jongeren zijn anders denkend, de ouderen moeten bepaalde gedachtes los laten en meegaand in deze transitie tijd. In Meierijstad, […]

    Bekijk bericht

Twan van der Linden

Neem contact op

Branche

Vastgoed

Over

Twan van der Linden is de specialist in duurzaamheidsprojecten die zich roert op de markt van platformisering. Thuis in de wereld van vastgoed, weet de internationale multi-level connector krachten van industrie en opdrachtgevers te verbinden. Gespecialiseerd in vloeren, raamdecoraties, badkamers, keukens en meubelen is de projectcoördinator van absolute meerwaarde voor opdrachtgevers, beleggers, ontwikkelaars en andere bouwgerelateerde belanghebbenden. Vaak denkend buiten de lijntjes, maar altijd gefocust op kwaliteit, duurzaamheid en budget. Zowel bij nieuwbouw, renovatie, revitalisatie, tranformatie en modulair bouwen kan TWAN Project Solutions het verschil maken.

Adres

Oranje-Nassaulaan 89
5491 HD
Sint-Oedenrode

Contactgegevens

T+31(0)623603314
EStuur e-mail
WBezoek website
KvK 72830182

Volg ons

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.