Samen verenigd

Van Kuringe Adviesgroep

Updates

  • 01 november 2023 Van Kuringe Adviesgroep:

    Van Kuringe Verbouwt!

    Na jarenlang overleg is het dan eindelijk zover: de verbouwing van ons bedrijfspand in Sint-Oedenrode is gestart.  Van een ambitie om werknemers te inspireren en innoveren rondom het thema duurzaamheid, naar een droomproject in uitvoering! Met een ligging te midden van het centrum, de uitgestrekte natuur, grenzend aan de Dommel en diverse uitvalswegen vraagt het […]

    Bekijk bericht

Koen van Kuringe

Neem contact op

Branche

Verzekeringen

Over

Van Kuringe Adviesgroep is een begrip binnen de financiële wereld én de Meierijstad. Meer dan veertig jaar geleden opende Van Kuringe Adviesgroep haar deuren in Sint-Oedenrode. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid naar zo'n 40 medewerkers. Echter, in de kern zijn we hetzelfde gebleven: zo zijn we nog steeds een écht Roois familiebedrijf. Koen en Ilse traden in de voetsporen van hun vader en hebben zijn werk met veel trots en liefde voortgezet. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor passende oplossingen voor financieel complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg! Door intensief en persoonlijk klantcontact maken we ingewikkelde vraagstukken op het gebied van verzekeringen, bankzaken en hypotheken begrijpelijk. En dit doen we al jaren. Voor zowel de particulier als de ondernemer.

Adres

Eerschotsestraat 72
5491 AD
Sint-Oedenrode

Contactgegevens

T0413-474933
EStuur e-mail
WBezoek website
KvK 16057444

Volg ons

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.