• 06 april 2023
  Ondernemend Sint-Oedenrode:

  Save the Date: jubileumfeest

  25-jarig jubileum

  Op dinsdag 13 juni vieren we ons 25-jarig jubileum. Graag willen wij al onze leden oproepen om deze datum alvast te omcirkelen in de agenda. Een fantastische mijlpaal en dus: tijd voor een groot feest!

  Op 12 oktober 1998 werd onze ondernemersvereniging opgericht om alle ondernemers uit Sint-Oedenrode de mogelijkheid te geven om te netwerken én te verbinden. Al die jaren organiseren we op de tweede dinsdag van de maand de ondernemersavond, maar aanstaande juni doen we het anders: het jubileumfeest.

  Het jubileumfeest wordt georganiseerd in het Damianenklooster aan de Schijndelseweg. Een iconische gebeurtenis op een iconische plek. Het programma voor deze avond blijft nog even een verrassing, maar het is duidelijk dat het een bijzondere avond beloofd te worden. Zorg dat je erbij bent! Meld je alvast aan via onderstaande link:

  Aanmelden jubileumfeest

  Veilingavond: voor een blijvende herinnering

  Een groot feest met veel genodigden kost natuurlijk ook een behoorlijke som geld. Om een mooi budget op te bouwen organiseren we op dinsdag 11 april de Ondernemersveiling bij eet- en borrelcafé Ons Thuys.

  Tijdens deze veiling worden verschillende kavels aangeboden, denk bijvoorbeeld aan een driegangenmenu bij Ons Thuys of een groot touchscreen-scherm. Een geweldige opbrengst helpt enorm met de organisatie van het jubileumfeest en daarnaast willen we een blijvende herinnering achterlaten aan het Damianenklooster.

  De veiling start aanstaande dinsdag 11 april, om 20.00 uur. Ben jij erbij?

  Aanmelden ondernemersveiling

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.