• 13 september 2022 Ondernemend Sint-Oedenrode:

    BtB zomercafé met champagne bij Henkenshage

    De poort stond uitnodigend open, er stonden vuurkorven waarin het vuur genoeglijk knapperde en ieder die arriveerde mocht op de brug over de slotgracht officieel op de foto. De locatie was zonder meer geweldig. BtB was vorige week dinsdag voor het zomercafé namelijk te gast bij La Casserole in kasteel Henkenshage. 

    Zelfs de regen kon de sfeer niet bederven, want de feestelijk versierde binnenplaats was grotendeels met parasols overkoepeld. “Misschien zijn we hier wel op dé mooiste locatie van Sint-Oedenrode”, gaf voorzitten Rob Jansen aan. De voorzitter vestigde de aandacht op de opening van het nieuwe pand bij Van Acht koel- en vriesopslag en feliciteerde Van den Biggelaar Installatietechniek met het 40-jarig jubileum.

    BtB heette een aantal nieuwe leden welkom. Twee daarvan gingen op ’t kratje staan. “Als jonge jongen wilde ik altijd al automonteur worden”, zei Erwin van Nielen. Uiteindelijk ging hij toch in de sales, maar als directeur van NobraCars Uden koos hij wel voor de branche van zijn dromen. Ruud van de Pol en Lieke van Casteren zijn niet helemaal nieuw voor BtB, maar dat geldt wel voor hun nieuwe bedrijf: Jouw Social Studio. Ruud: “Wist je dat er per dag wel anderhalf uur wordt gescrold op Social Media? Daar moet je iets mee doen.”

Ondernemend Sint-Oedenrode

Postadres
Lieshoutseweg 60B
5491 RR Sint-Oedenrode

Kvk17108484
Btw8074.04.603.B.01
IBANNL25 RABO 0198259069

Stuur ons een e-mail

Platform Ondernemend Meierijstad

Voor vragen of (briljante) ideeën die te maken hebben met ondernemen in Sint-Oedenrode en/of Meierijstad, kun je ook terecht bij het Platform Ondernemend Meierijstad. Stel je vraag via onderstaand formulier; POM spant zich in voor een snel én duidelijk antwoord.